Home » Het inspireren van werknemers en het bevorderen van een cultuur van vertrouwen zal de discussie stimuleren tijdens de Toronto CIO Executive Leadership Summit in 2022 op 1 juni
News

Het inspireren van werknemers en het bevorderen van een cultuur van vertrouwen zal de discussie stimuleren tijdens de Toronto CIO Executive Leadership Summit in 2022 op 1 juni

Deze sectie wordt geleverd door Partnerinhoud

De inhoud in deze sectie wordt geleverd door GlobeNewswire om namens haar klanten persberichten te verspreiden. Postmedia heeft de inhoud niet beoordeeld.

door GlobeNewswire

Links naar broodkruimels

GlobeNewswire

Auteur van het artikel:

Publicatiedatum:

18 mei 2022 • 10 minuten geleden • 5 minuten gelezen • Doe mee aan het gesprek Sluit je aan bij Canada's toptechnologieleiders en branche-experts terwijl we het gedurfde en authentieke leiderschap onderzoeken dat nodig is om werknemers te inspireren, een cultuur van vertrouwen te bevorderen en het bedrijf vooruit te helpen. Sluit je aan bij Canada’s toptechnologieleiders en branche-experts terwijl we het gedurfde en authentieke leiderschap onderzoeken dat nodig is om werknemers te inspireren, een cultuur van vertrouwen te bevorderen en het bedrijf vooruit te helpen. GNW

Artikel inhoud

Dit superieure persoonlijke evenement zal ook een speciale presentatie bevatten van de eminente auteur Don Tapscott over de ‘trivergentie’ van AI, blockchain en het internet der dingen en de impact ervan op innovatie

Advertentie 2

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

WESTPORT, Conn., 18 mei 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — HMG Strategy, ‘s werelds nummer 1 digitale platform om technologiemanagers in staat te stellen de onderneming opnieuw vorm te geven en de zakenwereld opnieuw vorm te geven, is verheugd om zijn 2022 Toronto CIO Executive Leadership Summit op 1 juni. De zeer interactieve evenementen van HMG Strategy brengen ‘s werelds meest vooraanstaande en innovatieve leiders op het gebied van bedrijfstechnologie en beveiliging samen om de meest urgente uitdagingen en kansen op het gebied van leiderschap, innovatie, strategische, culturele, technologische en carrière-uitdagingen en kansen te bespreken waarmee ze vandaag en in de toekomst worden geconfronteerd.

Dit zeer boeiende persoonlijke evenement, dat zal plaatsvinden in de Glen Abbey Golf Club in Oakville, ON, zal de belangrijkste technologiemanagers en industrie-experts uit de regio Greater Toronto samenbrengen die de gedurfde en authentieke leiderschapsbenaderingen zullen delen die ze hebben genomen om werknemers te inspireren, een cultuur van vertrouwen te bevorderen en het bedrijf vooruit te helpen. Dit evenement omvat ook een speciale presentatie door
veelgeprezen auteur
Don Tapscott, die zal vertellen hoe de ‘trivergentie’ van AI, blockchain en het internet der dingen alles transformeert, van financiële diensten tot wereldwijde toeleveringsketens.

Advertentie 3

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

“Macro-economische megatrends zoals stijgende rentetarieven, uitdagingen in de toeleveringsketen, de oorlog in Oekraïne, het grote ontslag en de wereldwijde energiecrisis hebben een dramatische impact op de strategische planning door leden van het senior managementteam”, zegt Hunter Muller, President en CEO bij HMG Strategy. “Dit heeft een ongelooflijke kans gecreëerd voor technologiemanagers om moedig en authentiek leiding te geven over de C-suite, door de line-of-business en in de bestuurskamer om de onderneming in staat te stellen haar doelen te bereiken.”

Technologiemanagers van wereldklasse en industrieleiders die tijdens de Toronto CIO Executive Leadership Summit in 2022 spreken, zullen onder meer zijn:

Mike Anderson, Chief Digital and Information Officer, Netskope Renee Arrington, President, COO & Director, Pearson Partners International, Inc. Brian Chan, CxO Advisory Leader, BlueQuartz Group Roman Coba, VP Technology en CIO, Federated Co-operatives Ltd. Stephen MR Covey, Global Authority on Trust, Leadership and Culture, The FranklinCovey Global Speed ​​of Trust Practice Ben Draper, Managing Director, CloudFusion Consulting Inc. Wayne Hong, CIO, Fundserv Kyoko Kobayashi, Managing Partner, CIOs Beyond Borders Group Kin Lee-Yow, CIO , CAA Club Group Carolyn Levy, Group President, Randstad Technologies Group, Randstad Canada Peyman Parsi, CTO, Blanc Labs Yasemin Sezer, Executive Director, CAPCO Jamal Shah, Managing Partner, Causal Effects, Inc. Don Tapscott, medeoprichter en uitvoerend voorzitter , Blockchain-onderzoeksinstituut

Advertentie 4

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

Gewaardeerde partners voor de Toronto CIO Executive Leadership Summit in 2022 zijn onder meer 8×8, Akamai, Automation Anywhere, BetterCloud, de CIO Association of Canada, Darktrace, Fortinet, Globant, Moveworks, Netskope, Nutanix, OpenText, OutSystems, Palo Alto Networks, RingCentral, SafeGuard Cyber, SentinelOne, SIM Toronto, Strata, Tonkean, Upwork, Zoom en Zscaler.

Klik hier om meer te weten te komen over de Toronto CIO Executive Leadership Summit in 2022 en om u te registreren voor het evenement.

HMG Strategy organiseert op 9 juni ook de Financial Services CIO Executive Leadership Summit 2022 in The Harvard Club in New York. Dit persoonlijke evenement op maat zal de elite wereldwijde technologieleiders en industrie-experts in de financiële dienstverlening samenbrengen die effectieve strategieën zullen delen om de wereldwijde oorlog om talent in de financiële dienstverlening te winnen. De top zal ook een oefening op tafel bevatten voor alle aanwezigen om te brainstormen over leiderschapsstrategieën die nu werken en die in de toekomst worden overwogen.

Advertentie 5

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

Prominente technologieleiders en branche-experts die spreken op de 2022 Financial Services CIO Executive Leadership Summit, zijn onder meer:

Marianne Bachynski, CIO – Investeringen, AIG Susan Certoma, bestuursdirecteur/uitvoerend leider/strategisch adviseur, Point2Point Cindy Finkelman, strategisch adviseur, Mantissa Group LLC Hugo Fueglein, algemeen directeur, CIO/IT-praktijk, Diversified Search Girish Jain, VP Enterprise QA en Architectuur, Cenlar FSB Herb Hoffman, VP IT, Loews Corp. Sandeep Mangaraj, Banking Industry Executive, Digital Transformation, Microsoft Natalie Myshkina, Head of Financial Services Industry, Adobe Stephen Spagnuolo, VP Digital Security & Risk, Mercuri Urval Michael Zanga, Managing Directeur, Global Head of Technology, Cyber, Data and Change Risk, Barclays

Advertentie 6

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

Gewaardeerde partners voor de 2022 Financial Services CIO Executive Leadership Summit zijn onder meer 8×8, Adobe, Akamai, BetterCloud, Darktrace, Fortinet, Genesys Works, Globant, Nutanix, OutSystems, Palo Alto Networks, RingCentral, SafeGuard Cyber, Spectrum Enterprise, Tonkean, Upwork , Zoom en Zscaler.

Klik hier voor meer informatie over de Financial Services CIO Executive Leadership Summit in 2022 en om u te registreren voor het evenement.

HMG STRATEGIE WEBINARS en RONDETABELLEN

HMG Strategy organiseert op 25 mei om 11.00 uur ET een webinar met de titel ‘Accelerate Time to Value with a Modern Data Integration Approach’. De discussie zal zich toespitsen op nieuwe mogelijkheden om data te benutten voor zakelijke waarde, samen met de belangrijkste trends die de data-integratiemarkt vormgeven.

Advertentie 7

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

Aanbevolen sprekers voor het evenement zijn Daniel Howard van Bloor Research en Saurabh Dutta van Impetus Technologies. Het webinar wordt gemodereerd door Tom Hoffman, VP Research bij HMG Strategy.

Klik hier voor meer informatie over het webinar en om u aan te melden voor het evenement.

Klik hier voor meer informatie over alle aankomende CIO- en CISO-topconferenties van HMG Strategy.

Over HMG-strategie

HMG Strategy is ‘s werelds toonaangevende digitale platform voor het verbinden van technologiemanagers om de onderneming opnieuw vorm te geven en de zakenwereld opnieuw vorm te geven. Het wereldwijde netwerk van HMG Strategy bestaat uit meer dan 400.000 CIO’s, CTO’s, CISO’s, CDO’s, senior business technology executives, executives in de zoekindustrie, durfkapitalisten, industrie-experts en opinieleiders van wereldklasse.

Advertentie 8

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

Het wereldwijde mediamodel van HMG Strategy genereert meer dan een miljoen impressies per week en biedt enorme kansen voor leiders op het gebied van bedrijfstechnologie en sponsorpartners om zichzelf en hun merken te promoten.

HMG Strategy werd in 2008 opgericht door Hunter Muller, een leiderschapsexpert die de afgelopen 30+ jaar zij aan zij heeft gewerkt met Fortune 2000-managers met strategische planning en carrièrestijging.

HMG Strategy’s regionale en virtuele CIO en CISO Executive Leadership Series, geschreven boeken en Digital Resource Center bieden unieke, peer-gedreven begeleiding van CIO’s, CISO’s, CTO’s, CDO’s en technologiemanagers over leiderschap, innovatie, transformatie en carrièrestijging.

HMG Strategy biedt een reeks peer-geleide onderzoeksdiensten, zoals het CIO & CISO Executive Leadership Alliance (CELA)-programma, dat ‘s werelds beste CIO’s, CISO’s en technologiemanagers samenbrengt om te brainstormen over de belangrijkste kansen en uitdagingen waarmee ze in hun functie worden geconfronteerd.

Advertentie 9

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

HMG Strategy’s Global Peer Actionable Insights Services Stack is een unieke reeks onderzoeksdiensten die zijn ontworpen om leidinggevenden op het gebied van bedrijfstechnologie op de hoogte te houden van de nieuwste trends op het gebied van leiderschap, zaken, technologie en wereldwijde geo-economische trends die van invloed zijn op bedrijven en industrieën.

HMG Ventures is een venture capital-eenheid die is ontworpen om CIO’s, CTO’s, CISO’s en andere technologiemanagers te verbinden met innovatieve technologiebedrijven in een vroeg stadium van Silicon Valley tot Tel Aviv. HMG Ventures biedt technologiemanagers een kijkje in opkomende technologiebedrijven die kunnen helpen de naald voor hun bedrijf te verplaatsen, terwijl ze deze managers ook ongeëvenaarde persoonlijke investeringsmogelijkheden bieden. Een investering in een vroeg stadium in een AI-aangedreven servicemanagementprovider op bedrijfsniveau heeft een 100x rendement opgeleverd.

Advertentie 10

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Artikel inhoud

HMG Strategy produceert ook het HMG Security Innovation Accelerator Panel, een nieuwe serie webinars die is ontworpen om leiders op het gebied van bedrijfstechnologie en beveiliging te verbinden met de meest innovatieve technologie- en cyberbeveiligingsbedrijven van over de hele wereld.

Voor meer informatie over de 7 pijlers van vertrouwen voor het unieke bedrijfsmodel van HMG Strategy, klik hier.

Contact: Tom Hoffman, VP, Research, HMG Strategy: 203-221-2702 of op tomhoffman@hmgstrategy.com

Een foto bij deze aankondiging is beschikbaar op https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/19e6a204-70b9-444c-98b3-070a553d5a95

Deel dit artikel in je sociale netwerk

Advertentie

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat hieronder verder.

Door op de aanmeldknop te klikken, stemt u ermee in de bovenstaande nieuwsbrief van Postmedia Network Inc. te ontvangen. U kunt zich op elk moment afmelden door op de afmeldlink onderaan onze e-mails te klikken. Postmedia Network Inc. | 365 Bloor Street East, Toronto, Ontario, M4W 3L4 | 416-383-2300

Opmerkingen

Postmedia zet zich in voor het onderhouden van een levendig maar beschaafd discussieforum en moedigt alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Het kan tot een uur duren voordat reacties worden gemodereerd voordat ze op de site verschijnen. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben e-mailmeldingen ingeschakeld – u ontvangt nu een e-mail als u een antwoord op uw opmerking ontvangt, er een update is in een opmerkingenreeks die u volgt of als een gebruiker opmerkingen volgt. Bezoek onze Communityrichtlijnen voor meer informatie en details over het aanpassen van je e-mailinstellingen.

This post Het inspireren van werknemers en het bevorderen van een cultuur van vertrouwen zal de discussie stimuleren tijdens de Toronto CIO Executive Leadership Summit in 2022 op 1 juni
was original published at “https://financialpost.com/globe-newswire/inspiring-employees-and-fostering-a-culture-of-trust-will-propel-the-discussion-at-the-2022-toronto-cio-executive-leadership-summit-on-june-1”

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Your email address will not be published.